Laatste nieuws

---

05-12-2022 Inmiddels is Rachmaninov gecastreerd en woont bij een lieve familie waar hij heel erg verwend wordt en een pracht leven heeft!
Romeo is uit Denemarken hier komen wonen, en is gezamenlijke dekkater voor een aantal dekkinge voor cattery van 't Peeland en voor Minou Bloe. Dank Claus voor het vertrouwen.
Varuschka heeft de extra titel DSM gekregen. En is nu bezig voor haar laatste titel Surpreme. Ook zal ze af en toe als veteraan geshowd worden.

Op 25 november 2022 zjn er 4 kittens geboren van Oneida en Rachmaninov. Verdere info hierover op de kittenpagina.
 

22-08-2022 Het afgelopen jaar is er veel gebeurt. Kittens van Nibbles geboren en ook al weer verhuisd nu een nestje van Kasumi en Chinook waarvan de kittens nu 8 weken zijn en allemaal al een nieuw baasje krijgen.

Varuschka en Oneida zijn afgelopen weekend naar de show in Glabbeek (BE) geweest en hebben het echt super gedaan op deze twee certificaten show. Eind van het jaar plannen we een nest van Oneida en Rachmaninov.

04-07-2021 De kittens van Oneida en Rachmaninov zijn bijna allemaal naar hun nieuwe huisje verhuist. Mam Oneida kan n weer lekker bijkomen.

Op 3 juli zijn Quinaby en Kasumi mee geweest naar de Felikatshow in de Lier. Beiden hebben het super goed gedaan.

Als alles goed gaat zullen er de derde week van juli kittens geboren worden van Nibbles en Rachmaninov. Weer een spannende tijd!
 

15-02-2021 We hadden een drukke week. 1 april zijn de kittens van Oneida en Rachmaninov geboren, een prachtig en gezond 4-tal. Op 5 april is onze "Queen" jarig geweest en 13 jaar geworden. Het was een heerlijk feest!
 
15-02-2021 We hopen dat het bezoek van Oneida aan Rachmaninov een positief resultaat zal hebben, zodat we over een aantal weken kittens mogen verwelkomen. Spannend !!
 

2021

07-12-2020 Na een jaar met veel ups en downs is er nu weer rust in de catterie. Kasumi Blue blijft bij ons wonen. Ze heeft vanaf vandaag een eigen pagina op de website. Tequila krijgt een jaartje rust omdat ze nogal ziek is geweest tijdens het afgelopen nest.Sinds eind november is er een nieuwe "gezamenlijke kater " komen wonen bij Christian en Sonja in catterie 't Peeland . We noemen hem Chinook. Sinds vandaag heeft hij een eigen pagina op de website. Voor 2021 hebben we al wat plannen gemaakt en we hopen dat de natuur mee mag werken.

 

14-09-2020 Fiolina is samen met Julie, een kitten van Tequila en Rachmaninov, verhuist naar een nieuw huisje. Helaas  was Fiolina niet gelukkig bij ons. Ze wilde niet zo graag met veel poezen samen in huis wonen. We wensen de nieuwe familie heel veel geluk met hun twee "kindertjes". Fijn dat jullie voor hen willen gaan zorgen. Dodo en Sharky hebben samen ook een super huisje gevonden. Voor hen beiden alle goeds bij de nieuwe familie.
 
29-06-2020 De kittens van Oneida en Rachmaninov zijn alle vier verhuist.
Faerie Kiss Baudolino(Dodo), onze lilactabby kater die bij cattery Peeland woont is sinds kort gecastreerd en we zoeken voor hem, en zijn hartsvriend Sharky, een nieuw huis waar ze samen kunnen genieten van hun rust.
 
09-05-2020 Op zaterdag 9 mei heeft Tequila vijf kittens gekregen. het zijn 2 poesjes en 3 katertjes
 
08-03-2020 Op zondag 8 maart heeft Oneida vier kittens gekregen. De geslachten is nog wat lastig maar inmiddels doen mam en de kittens het prima!
 
04-03-2020 Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat de dames het weer in haar bol hebben gehad net als Rachmaninov. Er zullen kittens geboren worden half maart, als alles goed gaat.
Verder zijn Varuschka en Fiolina een paar keer naar show geweest en hebben het prima gedaan.
 
18-11-2019 Hidde, de kleine man van Fiolina en Raggie, doet het prima en zal half december verhuizen naar Esther en Marco.
We hebben weer plannen gemaakt voor het komende jaar. Het is nu wachten wanneer de dames zin hebben in een bezoekje aan de kater.
 
26-07-2019 De kittens van Tequila zijn inmiddels allemaal verhuisd naar hun nieuwe huis. Kittens van Nibbles en Rachmaninov zijn 3 weken en worden al aardig eigenwijs.
Nieuwsgierig? Neem een kijkje
 
08-07-2019 Op 5 juli hebben Nibbles en Rachmaninov samen 4 kittens gekregen!
Nieuwsgierig? Neem een kijkje
 
08-03-2019 Op 3 maart heeft Tequila kittens gekregen. Nieuwsgierig? Kijk op de kittenpagina!
 
19-11-2018 Clara Luna heeft een nieuw huisje gekregen. Na een jaar lang veel zorgen om haar te hebben gehad was dit het enige besluit wat goed was voor ons kleine meisje. Ze heeft nu twee vriendjes waarmee ze al na 3 dagen door het huis rende. Het was een heel moeilijk besluit, maar het enige goede voor Clara. Jan Willem, bedankt voor het liefdevolle huis dat je Clara Luna wilt geven!!
Op 13 oktober zijn Varuschka, Fiolina en Quinaby meegeweest naar de Mundikatshow in Zutphen. Alle drie een fantastisch keurrapport. Varuschka werd genomineerd voor BIS. Quinaby won als veteraan de Best in Show van alle categorien van in totaal 5 andere prachtige Veteranen.
Wat zij we trots op onze KANJER!!!

En we hebben twee kleine sealpoint meisjes in huis!
 

02-04-2018 Op de tweede Paasdag naar de Mundikat-show in Nieuwegein met Quinaby en Nibbles. Beiden werden genomineerd. En wat is het een feest om met deze twee knuffels naar show te gaan...... Ze hebben veel harten sneller doen kloppen.
 
21-03-2018 Afgelopen maandag 19-3-2018 is Varuschka bevallen van twee grote en gezonde kittens.  Tequila is gedekt door Rachmaninov, en zal als alles goed gaat half mei een nest krijgen. De website is bijgewerkt met foto's van de kittens en de plannen voor 2018
 
13-02-2018 Inmiddels is Nibbles 2 maal naar show geweest en heeft ze op de show in Nieuw Vennep weer een EX 1 behaald en kreeg ze ook een Nominatie voor BIS.
Afgelopen zaterdag is Tequila naar Hilversum geweest voor de Mundikat-show en kreeg ze welverdiend haar 3de CAC. Ze is nu CHAMPION.
Varuschka is op bezoek geweest bij Dodo voor een paar dagen vakantie en inmiddels kunnen we melden dat er eind maart kitten geboren zullen worden als alles goed mag gaan. Komt dus weer een spannende en gezellige tijd.
 

2018

11-12-2017 Afgelopen zaterdag naar de Mundikatshow in Uitgeest geweest met Varuschka en Quinaby. Beiden deden het super. Quinaby Kreeg haar ereprijs en genomineerd. Varuschka kreeg haar eerste CAC van keurmeester Cristiano Sandon, hij was helemaal weg van haar vacht en ogen......... Een gezellige dag!
 
27-11-2017 **Nibbles, de dochter van Dodo en Pebbles is bij ons komen wonen. Dank Sonja en Christian voor deze fantastische kroeldoos.
**Zahirah en Victoria hebben een nieuw gouden mandje gekregen. En genieten van hun luie leven op de bank in Friesland.
** Clara Luna kwam, vanuit Italie, in ons huis maar is al heel snel ziek geworden. Ze blijft een klein zorgenkindje. Er zijn veel tranen over haar gehuild en helaas is de fokker van haar nergens te vinden........
** Op zaterdag 7 oktober 2017 heeft onze Quinaby haar hoogste te behalen titel gekregen, ze heeft nu de titel: Surpreme Premior! Ze vind het super om op te show te zijn, dus ze gaat vast nog wel wat keertjes mee om te genieten van alle kroelmomenten.
 
09-10-2017 De kleine meid van Varuschka en Dodo is verhuist naar Hengelo en is een vriendinnnetje geworden van Ziva.
Dan een droevig bericht. Op woensdag 9 augustus 2017 is Odine overleden. Ze was klaar met haar leventje. Het is verdrietig, maar we zijn ook dankbaar wat zij voor ons heeft betekent. Als een van de stammoeders van de cattery heeft ze zich ook altijd in huis gedragen als moeder van alle katten en kittens!
Dank je wel "Dieneke" dat je 14 jaar bij ons bent geweest!!
 
21-06-2017 Zahirah is nu Internationaal Primior, Op de show in Almere behaalde ze haar eerste CAGPIB en werd ze Best in Show! Wat een feest.
De kleine dame van Varuschka en Dodo is inmiddels bijna 8 weken en groeit uit tot en enorm leuk en speels meisje dat voor vrolijkheid in huis zorgt!
16-05-2017 Varuschka is bevallen van een sealpoint poes. Helaas moest Varuschka een keizersnee ondergaan, maar beiden zijn ze weer super gezond en de kleine groeit als kool.
28-03-2017 Kittens van Victoria en Tequila doen alles samen. Ze hebben twee mama's, dus lekker gezellig. Ze zijn allemaal besproken.
 
02-03-2017 Kittens van Tequila Rachmaninov zijn geboren. Vier gezonde kittens.
24-02-2017 Kittens van Victoria en Rachmaninov zijn geboren. Het zijn er drie en ze zijn helemaal gezond.
04-12-2016 De website is opgefleurd met nieuwe foto's en de plannen voor het komende seizoen staan weer op de website!
16-08-2016 De kittens van Zahirah en Victoria zijn inmiddels verhuist naar hun nieuwe baasjes en hebben het reuze naar hun zin. Yfke, Ydabella en Yafe Bruno hebben ook een nieuw baasje gevonden en zullen de 3de week van September gaan verhuizen.
Voor komende winter/voorjaar hopen we dat we een knappe vent hebben gevonden voor Varuschka en zullen en naar verwachting weer kittens beschikbaar komen.
Op 29 juli 2016 hebben we Dodo opgehaald bij Roberta Bianchi in Italie. Hij prijkt nu op een eigen pagina.
18-06-2016 De kittens van Zahirah en Victoria zijn afgelopen donderdag voor de eerste keer geŽnt en hebben het prima doorstaan. Tequila is donderdag bevallen van 3 kittens.
01-06-2016 Zahirah en Victoria zijn inmiddels bevallen. De kittens zijn nu 6 weken oud. Tequila is zwanger en zal half juni haar nestje krijgen.
04-03-2016 Zahirah en Victoria zijn beiden zwanger en zullen eind april kittens krijgen als alles goed gaat. Shayna en Naisha hebben samen besloten ergens anders te willen wonen en hebben een fantastisch huis gevonden bij Marloes in Deventer.
27-01-2016 Giorgio is gecastreerd en heeft een nieuw huisje gekregen in Twello. Shayna is gesteriliseerd, zij is samen met Naisha verhuist naar Deventer waar zij samen genieten van een een heel lui en SUPER leven!!
De plannen voor 2016 staan weer online.

2015

24-09-2015 Alle kittens van dit jaar zijn naar hun nieuwe baasjes verhuist,  Giorgio is gecastreerd en we hopen dat hij over een aantal weken weer lekker tussen alle poezen in huis kan leven.....
28-08-2015 Alle kittens hebben inmiddels een nieuw baasje gevonden. Tequila en Varuschka blijven hier wonen.
10-08-2015 Nieuwe foto's van de kittens van Zahirah en Victoria geplaatst.
Quincy is in mei overleden en heeft zijn verdiende plekje in de gallerij gekregen
13-07-2015 Nieuwe foto's van de kittens van Juliette, Zahirah en Victoria geplaatst
05-06-2015 Zahirah en Victoria zijn bevallen , meer info op de kittenpagina
29-04-2015 Nieuwe foto's van de kittens en de plannen bijgewerkt
11-04-2015 Kittens van Juliette en Zirocco Star zijn geboren. Meer info op de kittenpagina
23-03-2015 Kittens van Shayna en Giorgio zij geboren. Meer info op de kittenpagina
12-02-2015 De website is bijgewerkt en verfraaid met nieuwe foto's